BEDRIJVEN ZIJN VAN HARTE WELKOM HULP TE GEVEN en HULP TE VRAGEN laat HELP us NOW U HELPEN!

We zijn ons ervan bewust dat HULP vragen alleen niet meer volstaat. Dat is verleden tijd. Tegenwoordig gaat het om fundraising en handling. Er moet iets tegenover staan. Daar kunnen wij ons goed in vinden. Zeker wanneer we ELKAAR weten te vinden in het belang van zoveel mensen en kinderen in nood. HELPusNOW werkt in Azië, met name in de Philippines (Filipijnen) Malaysia, Indonesia.

In die landen hebben we een enorm netwerk opgebouwd. In welhaast elk vakgebied hebben we mensen beschikbaar, welke ongelooflijk gemotiveerd aan de slag willen. Juist voor u. Advocaten, artsen, wetenschappers, techneuten, programmeurs, accountants, leerkrachten, verpleegkundigen enzoverder maar ook lassers, bankwerkers, schrijnwerkers, kledingontwerpers en kleermakers, naaisters en verder nog veel meer mensen in welhaast elk denkbaar vakgebied. Goed opgeleid en altijd met de beste papieren op zak.

Betaalbare en betrouwbare mensen die u niet het vel van de neus proberen te halen. Dat zal ook niet kunnen gebeuren want daar zijn WIJ van HELPusNOW bij.

Ook hebben we bijna dagdagelijks contacten met regeringsambtenaren, gouverneurs, burgemeesters en beleidsmakers op heel veel terreinen. En ook daar beschikken we over informatie op het gebied van corruptie, betrouwbaarheid, respect en mensenrechten.

We weten dat het voor heel veel bedrijven een harde dobber is om informatie te verkrijgen vrij van corruptie en dus betrouwbaar. HELPusNOW heeft een meer dan 30-jarige ervaring met het screenen en vinden van betrouwbare personen en kanalen. Uiteraard kunnen hebben wij ook de mensen welke in een bepaald gebied met de juiste taal (meer dan 300 dialecten alleen al in de Philippines) zaken voor u op gang kunnen brengen of problemen helpen voorkomen of oplossen. 
Dat bedoelen wij dus met: HELPusNOW en... laat HELPusNOW U HELPEN!
Zo maken we van een crisistijd een mooie toekomst-tijd waar goodwill en vertrouwen de sleutels zijn tot wederzijds respect en genegenheid op lange termijn.

HELP us NOW!